Concert pascal
MOPAN Suceava

Jimmy Kimmel va face echipă cu duo-ul Jennifer Todd şi Michael De Luca, din nou, pentru a prezenta cea de-a 90-a gală de decernare a premiilor Oscar, informează contactmusic.com.

Faimosul realizator de talk-show, care a fost gazda emisiunii ‘Jimmy Kimmel Live’, din 2003, va fi din nou prezentatorul ceremoniei de decernare a Oscarurilor, pentru al doilea an consecutiv, pe 4 martie 2018.

Gala premiilor Oscar 2017 a fost marcată de o gafă care va rămâne în istorie: trofeul pentru cel mai bun film a fost înmânat greşit unei alte pelicule decât cea câştigătoare. Cel mai important premiu al galei, premiul pentru ‘Cel mai bun film’, a fost înmânat, printr-o inexplicabilă eroare a prezentatorului, actorul Warren Beatty, peliculei ‘La La Land’. Peste câteva minute, eroarea a fost corectată şi trofeul a fost atribuit adevăratului câştigător: filmul ‘Moonlight’.

Reprezentanţii Academiei de Film şi cei ai televiziunii ABC au dezvăluit că Jimmy Kimmel şi producătorii Michael De Luca şi Jennifer Todd vor face din nou echipă. După ce Academia a confirmat vestea, Kimmel a spus, făcând aluzie de gafa uriaşă de anul acesta, potrivit ContactMusic: „Dacă aveţi impresia că am gafat-o la sfârşitul galei de anul acesta, aşteptaţi să vedeţi ce avem plănuit pentru cea de-a 90-a ceremonie.”

Kimmel a mai spus: „Să fiu gazdă la Oscaruri a însemnat apogeul carierei mele şi îi sunt recunosător lui Cheryl… şi Academiei că mi-au propus să mă întorc la muncă alături de oamenii mei preferaţi, Mike De Luca şi Jennifer Todd.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava