MOPAN Suceava

Starul din ‘Magic Mike XXL’ – care este căsătorit cu Sofia Vergara – a mărturisit că nu ar fi ales o carieră în actorie, dacă acest lucru nu i-ar fi adus bani care să-i permită să-şi întreţină familia.

Joe Manganiello a declarat, potrivit contactmusic.com: „Dacă actoria nu mi-ar plăti facturile, aş face altceva. Cel mai important lucru pentru mine este să îmi întreţin familia. Nu am fost niciodată omul care să îşi irosească viaţa alergând după vise care nu se pot îndeplini şi nici omul care să simtă nevoia de a fi ascultat de alţii. Am crezut în mine de la început şi, în ceea ce priveşte cariera mea, am fost testat în moduri în care nu vă puteţi imagina, dar am ales să continui cu asta, pentru că îmi oferă un trai mult mai bun decât ar fi făcut-o altă meserie.”

Când Joe şi Sofia nu lucrează, adoră să se relaxeze acasă. „În weekend-uri, Joe petrece timp pe canapea, mănâncă acolo, vizionează meciurile sale de fotbal… Este locul său preferat din casă. Îl adoră. Camera mea preferată este baia – ei bine, baia şi dressingul. Nu este atât de mare pe cât mi-aş fi dorit să fie, dar am făcut câteva modificări – am pătrus şi pe teritoriul masculin. I-am zis: ‘Joe, tu nu ai nevoie de un dulap mare.’ El mi-a spus: ‘Da, iubire, fa cum vrei’.”, a spus Sofia Vergara pentru HOLA USA!, conform sursei citate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava