Comenzi MOPAN Suceava

Sofia Vergara a povestit cum s-a simțit la nunta sa cu Joe Manganiello în emisiunea ‚The Ellen DeGeneres Show’. Nunta Sofiei Vergara cu Joe Manganiello a părut a fi una dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului, cu o mireasă superbă și un mire extrem de chipeș. Într-o apariție recentă în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Sofia a confirmat ceea ce s-a văzut din pozele postate de invitați pe Instagram: ziua nunții a fost fabuloasă.

Actrița din ‚Modern Family’ a venit în emisiunea lui Ellen pentru a povesti cum s-a simțit la nuntă, dar și pentru a o certa pe gazda show-ului, prietena sa, că nu i-a fost alături într-o zi atât de importantă. Când Ellen a încercat să se scuze, Sofia a spus: „Nu îți pare cu adevărat rău. De ce nu ai făcut un efort pentru a veni, nu era ca și cum nu ți-ar fi dat voie șefii tăi.”

Într-un final, Ellen DeGeners a reușit să schimbe subiectul, când a întrebat-o pe actriță despre fiul ei, Manolo, în vârstă de 23 de ani, care a condus-o la altar. Cu un zâmbet larg pe față, Sofia a spus, potrivit contactmusic.com: „Da, Manolo al meu. Fiul meu. A fost foarte încântat să mă conducă la altar. A fost ca un vis pentru mine, parcă eram într-un basm. Totul a ieșit perfect, așa cum mi-am dorit.”

La final, Sofia i-a spus lui Ellen: „Ne-am simțit de minune. Ai ratat o petrecere pe cinste!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava