• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry, a negat zvonurile potrivit cărora trupa se destramă, deşi Steven Tyler susţine contrariul, potrivit contactmusic.com.

Aerosmith va lansa luna aceasta albumul de muzică country ‘We’re All Somebody From Somewhere’. Potrivit celor spuse de Steven Tyler, turneul mondial de anul viitor, în care îşi vor promova noul disc, va fi ultimul din cariera grupului. Chitaristul Joe Perry nu este de aceeaşi părere, însă. El a declarat pentru revista Rolling Stone, conform sursei citate: “În acest punct în care ne aflăm acum, poate ar fi timpul să spunem ‘OK, a venit sfârşitul acestei ere’, dar, nu, este o nouă eră la orizont. Aşa că, nu ştiu dacă ar fi potrivit să spun ‘turneu filnal’ şi să fac mare caz pe tema asta.”

Perry – care cântă şi în trupa The Hollywood Vampires, alături de Johnny Depp şi Alice Cooper – a mai spus că nu îşi poate imagina un final al carierei sale, aşa cum fac alţi colegi de-ai lui. “Întreaga noastră carieră nebună am fost aproape de aşa ceva (de final). Este o opţiune. Ar putea fi ultimul turneu, dar este foarte greu pentru mine să îmi imaginez un ultim concert, îmi pare rău.”, a mai spus starul rock.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava