Concert pascal
MOPAN Suceava

Chrissy Teigen aruncă multe dintre experimentele sale culinare la gunoi, dar asta nu-l oprește pe soțul ei, John Legend, să le mănânce, potrivit contactmusic.com.

Soția interpretului, Chrissy Teigen, adoră să gătească, dar nu este mereu mulțumită de creațiile sale culinare, așa că le aruncă, spre amuzamentul soțului ei.

Chrissy a declarat: ˝Se întâmplă de multe ori să nu-mi placă ce am făcut. John a fost de părere mereu că numele cărții mele ar trebui să fie ´The Insecure Chef´ (´Bucătarul nesigur´) fiindcă gătesc ceva, iar în următorul minut este la gunoi. Sincer vă spun că se întinde în coșul de gunoi și gustă, iar apoi îmi zice: ´De ce ai aruncat asta? Nu-mi vine să cred!´. Fac greșeli mereu. Credeți-mă că sunt la fel ca oricare alt om. Nu merg la școală, iar gătitul și privitul la televizor sunt activități confortabile pentru mine.˝

Deși cuplul călătorește frecvent în interes de serviciu, fotomodelul, în vârstă de 29 de ani, este acum pregătită să se stabilească undeva și să întemeieze o familie cu soțul ei, în vârstă de 36 de ani, mai scrie sursa citată.

Ea a adăugat, într-un interviu pentru E! Online: ˝Îmbătrânesc. Îmi place să mă mut mereu. Îmi place să merg în turnee cu John, ne considerăm locuitori pe două coaste de 10 ani. Ar fi cu siguranță ciudat și diferit acum să avem o casă. Sunt pregătită să am o familie și să numesc Los Angeles-ul casa mea.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava