Concert pascal
MOPAN Suceava

Rockerul John Mayer a devenit designer de bijuterii!
Starul, care este un împătimit colecționar de ceasuri, a lansat o linie de accesorii unisex, ‘handmade’, împreună cu bijutierul George Frost. Colecția, care esre limitată, include lănțișoare și brățări care sunt imprimate cu titluri de cântece aparținând muzicianului, precum ‘Born and Raised’, ‘Wildfire’ sau ‘Neon’, potrivit contactmusic.com.

Prețurile bijuteriilor pornesc de la 50 de dolari. Cea mai scumpă piesă este un pandantiv din argint pe care scrie ‘Love is a verb’ – 190 de dolari.

Colecția de bijuterii nu este singurul proiect nou la care a lucrat John Mayer în ultima perioadă. La începutul acestei luni, el a anunțat că a făcut echipă cu directorii firmei de curățenie The Laundress pentru a-și lansa propria linie de produse de îngrijire a hainelor. Ciudata colaborare a venit la scurt timp după ce muzicianul a declarat pe rețelele de socializare că este un mare fan al brandului și că, datorită lor, tricourile sale albe arată mereu impecabil. Mayer și șefii The Laundress și-au unit forțele și au creat detergentul The Laundress X John Mayer Out West și spary-ul pentru haine Fabric Fresh. Cele două produse, spun creatorii lor, au fost inspirate de „aerul natural și fresh de munte al statului Montana, locul în care John Mayer trăiește”. Potrivit sursei citate, banii obținuți din vânzarea acestor produse vor fi redirecționanți către Montana Association of Land Trusts (MALT).

John Mayer a lansat o linie de bijuterii unisex, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava