Concert pascal
MOPAN Suceava

Johnny Depp trebuie să primească din partea fostei soții, Amber Heard, în urmă procesului de defăimare, o despăgubire de 8 milioane de dolari. Amber susține că nu poate plăti această sumă și are de gând să facă recurs. Avocatul lui Depp a declarat că actorul nu este interesat de bani, notează click.ro.

Îi va «ierta» Johhny Depp lui Amber Heard datoria de 8 milioane de dolari? Ei bine, cert este că actrița nu are îndeajuns de mulți bani să plătească despăgubirea stabilită în cadrul procesului. Amber Heard este o actriță la început de carieră, iar evoluția ei a fost una mediocră, astfel că averea ei nu poate acoperi suma fabuloasă pe care i-o datorează fostului soț. Mai mult, potrivit analiștilor americani, Amber Heard ar avea o singură alternativă, în acest caz și anume să declare faliment, ceea ce ar presupune că toate bunurile ei ar fi confiscate și actrița ar scăpa de datorie, dar ar rămâne și fără niciun ban.

Unul dintre avocații din echipa lui Johnny Depp a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre procesul prin care a trecut actorul și a menționat și problema despăgubirii. Avocatul Ben Chew a declarat că Johhny Depp nu a fost niciodată interesat de bani și doar de a-și reabilita numele în fața copiilor săi, a familiei și a fanilor.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/johnny-depp-o-iarta-pe-amber-heard-de-datoria-637909.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava