Comenzi MOPAN Suceava

Jon Bon Jovi se gândeşte să se pensioneze ori să se retragă din lumina reflectoarelor în fiecare an, dar nu poate rezista tentaţiei de a cânta, potrivit contactmusic.com. Cântăreţul în vârstă de 50 de ani se pregăteşte să plece în turneu cu trupa sa, Bon Jovi, anul viitor.

El a declarat, potrivit sursei citate: „În fiecare an îmi propun să o las mai moale, dar nu mă pot abţine, aşa că, fac ce simt. Suntem norocoşi că muzica noastră se adresează tuturor generaţiilor, de la copii, adolescenţi, până la persoane de 60 de ani! Asta am sperat mereu să facem, la fel ca cei de la Rolling Stones.”

Jon a mai spus că el şi colegii lui trupă încă au succes, pentru că îşi respectă fanii şi pentru că mereu le oferă show-uri de neuitat. „Secretul succesului nostru este munca multă, norocul şi sinceritatea şi faptul că niciodată nu ne-am dezamăgit fanii, mereu le-am oferit motive de a mai veni la concertele noastre. Ei ştiu că se va merita să plătescă un bilet la un show de-al nostru”, a mai spus artistul, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava