Concert pascal
MOPAN Suceava

Cântăreața Jordin Sparks a primit, de Valentine’s Day, 10,000 de trandafiri din partea iubitului ei, Jason DeRulo, potrivit contactmusic.com.

Sparks a arătat tuturor fanilor ei de pe Twitter ce iubit romantic are, postând o fotografie cu ea stând într-o cameră plină de trandafiri roșii. Cântăreața a scris lângă fotografie: ”Copleșită de emoții la primirea a 10,000 de trandafiri din partea iubirii mele, Jason DeRulo. Sunt atât de frumoși! Dumnezeule…”

Fiind atât de multe, cântăreața nu a putut păstra toate florile, așa că le-a împărțit cu angajații hotelului în care a petrecut cu iubitul ei cea mai romantică zi din an, mai scrie sursa citată. ”Am luat câteva vaze cu flori acasă, dar restul trandafirilor i-am împărțit celor de la hotelul The Redbury! O zi fericită de Sfântul Valentin peste tot!”

DeRulo a adăugat, conform sursei citate: ”10,000 de trandafiri au umplut camera! Mi-aș fi dorit să mai încapă încă 10,000 aici! Ziua îndrăgostiților este în fiecare zi!… Sunt bucuros că am putut da mai departe execesul de 10,000 de trandafiri, după surpriză. Împrăștiați cu toții dragostea.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava