Actorul Jude Law a declarat în cadrul unui interviu recent că cei patru copii ai lui – Rafferty, 17, Iris, 13, Rudy, 11 și micuța Sophia Lee, care are patru ani – constituie forța care îl ține cu picioarele pe pământ, potrivit contactmusic.com.

El a spus pentru ziarul USA Today, conform sursei citate: ”Actoria o practic doar atunci cînd nu sunt ‘în rolul’ de părinte. Copiii mei sunt cei care mă ajută să nu o iau razna în această lume nebună – în mod special, mă refer la industria în care eu lucrez.”

Jude Law a fost căsătorit cu actrița Sadie Frost între anii 1997 și 2003. Cei doi au împreună trei copii: pe Rafferty (nascut 1996), pe Iris (născută în 2000), şi pe Rudy (născut în 2002). Pe 29 iulie 2009, Law a anunţat că va deveni tată pentru a patra oară în urma unei scurte relații cu modelul american Samantha Burke, în 2008. Burke a dat naștere unei fetițe, Sophia, în septembrie 2009, la New York. Actorul a fost, deasemenea, cu Sienna Miller, pe care a înșelat-o cu bona copiilor. S-au împăcat pentru o scurtă perioadă de timp, apoi s-au despărțit definitiv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava