MOPAN Suceava

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a anunțat că în această dimineață, la sediul Direcției de Sănătate Publică au ajuns 4,6 milioane măști de protecție solicitate de la Ministerul Sănătății, urmând ca acestea să fie distribuite localităților din județ.

Alexandru Moldovan a spus că începând de azi, 27 august 2020, reprezentanții autorităților publice locale pot ridica de la sediul DSP Suceava măștile de protecție acordate în conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 78/2020 privind acordarea de către Ministerul Sănătății, prin direcțiile de sănătate publică județene și a municipiului București, autorităților publice locale a necesarului de măști de protecție pentru familiile și persoanele defavorizate de pe raza unităților administrativ-teritoriale, precum și pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătății, din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020.

Moldovan a declarat că acestea vor fi distribuite persoanelor beneficiare conform centralizatoarelor transmise în luna iunie ( 50 măști/ persoană vulnerabilă), la distribuire ținându-se cont de listele si numărul de măști care au fost comunicate de autoritățile locale. El a precizat că persoanele vulnerabile care beneficiază de această măsură sunt cele care îndeplinesc condițiile conform actului normativ menționat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava