Concert pascal
MOPAN Suceava

Seria spectacolelor verii a continuat la mijlocul lunii iunie cu un eveniment grandios, care a avut loc în Cipru și care este o tradiție pentru Republica Teritorială Turcă. Un pas uriaș pentru industria muzicală, aflat în plină expansiune la nivel internațional.

Artiști mari din diferite țări au luat parte la eveniment. Printre ei se numără și Faydee, Claydee, Costi Ioniță și mulți alții de la noi, dar și din străinătate, care s-au remarcat în lumea spumoasă a industriei muzicale.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul unei locații exclusiviste, pe malurile mării și a adunat nume mari din toată lumea, care și-au lăsat amprenta în calitate de artiști. Vedetele din showbiz-ul autohton și internațional au fost premiate pentru contribuția adusă evoluției muzicii și pentru calitatea lor de artiști.

România este mândră să fie reprezentată de nume precum Julianne P., o tânără artistă, care la doar 26 de ani cucerește topurile muzicale internaționale

Julianne P., la Gala Premiilor En Moda 2022. O tradiție pentru Republica Teritorială Turcă a Ciprului de nord, organizata de Ozer Akkeles. România este mândră să fie reprezentată de nume precum Julianne P., o tânără artistă, care la doar 26 de ani cucerește topurile muzicale internaționale și străbate mapamondul. 

Artista, pe numele ei real Iuliana Preda, se bucură de un succes real pe plan internațional, piesele sale fiind difuzată pe mai multe posturi de radio din Turcia, S.U.A., Indonezia, Azerbaidjan, Saint Vincent and Grenadine, Italia, Australia și Republica Dominicană.

Aceasta s-a concentrat încă de mică pe cariera muzicală, iar în prezent lucrează la colaborări care vor surprinde industria.

“Mă onorează să văd cum muzica mea ajunge la atât de multe suflete, din toată această lume. Evenimentul a fost senzațional și a pus în lumină valorile industriei muzicale. M-am bucurat să fiu alături de parteneri importanți și să împart impresii cu artiști consacrați de la noi precum Faydee, Costi Ioniță, Anda Adam, Xonia, Claydee, dar și mulți alții al căror artă a ajuns de fiecare dată acolo unde trebuie”, a declarat Julianne P.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava