Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Bieber vrea să stabilească niște limite între el și fani, pentru a supraviețui în industria muzicală, potrivit contactmusic.com.

Cântărețul a scris, marți, pe Instagram, că nu va mai face poze cu fanii în timpul său liber, pentru că asta îl face să se simtă „ca un animal de la zoo”. Bieber a continuat: „Am realizat că oamenii vor fi dezamăgiți, dar nu datorez nimănui o poză. Iar cei care vor spune ‘ți-am cumpărat albumul’, știu că ați cumpărat albumul, dar ați plătit pentru el! Nu scrie nicăieri că de fiecare dată când mă vezi vei primi și o poză cu mine.”

Postarea staului a stârnit reacții de tot felul pe siteul de socializare, unii fiind de accord cu el, alții criticându-l. Unul dintre fani l-a susținut pe cântărețul de 22 de ani și chiar a postat mesajul lui pe propria pagină de Instagram. Un alt ‘follower’, cu numele braekess, l-a numit pe Justin ‘măgar’, scriindu-i: „Fanii tăi sunt motivul pentru care ai success acesta. Ai putea măcar să faci poze cu ei. Sunt sigur că este enervant că nu poți trăi o viață ‘normală’, dar nu ai bifat ‘normal’ când te-ai băgat în asta. Treci peste și încetează să mai fii măgar.”

Remarcile l-au făcut pe cântăreț să răspundă direct: „Braekess ai atâta dreptate… Cu ani în urmă era imposibil să faci poze la tot pasul, pentru că nu toată lumea avea acces la o cameră foto, acum însă toți au telefoane mobile cu cameră, așa că e diferit. Dacă ești de părere că a stabili niște limite înseamnă că ești măgar, atunci sunt cel mai mare măgar, dar cred că este o decizie înțeleaptă, pentru că doar așa voi rezista.”

Justin Bieber: „Trebuie să stabilesc niște limite între mine și fani, pentru sănătatea mea mintală”, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava