Concert pascal
MOPAN Suceava

Justin Timberlake a spus că este „inuman” să te ocupi de copii 24 de ore pe zi, în contextul în care este ‘blocat’ cu familia, acasă, în perioada pandemiei de coronavirus.

Celebrul cântăreț – care are un băiat de patru ani, Silas Randall, împreună cu soția sa, Jessica Biel – a mărturisit că în cea mai mare parte a timpului petrecut în izolare „s-a plâns” că nu are timp deloc pentru el.

Într-un interviu pentru SiriusXM Morning Mash Up, Justin a spus: „Cel mai mult ne plângem de faptul că 24 de ore pe zi având grijă de un copil este inuman. Face privirea aia… Și mă ocup de el imediat.”

În altă ordine de idei, într-un interviu anterior, Justin Timberlake a povestit cum s-a îndrăgostit de Jessica Biel în momentul în care actrița a fost singura dintr-un grup care a râs la „comentariile sarcastice” pe care el le făcea.

Cântărețul s-a căsătorit că actrița în 2012. În cartea sa de memorii – ‘Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me’ – Justin a scris, potrivit contactmusic.com: „Când am cunoscut-o pe Jess, a fost de necontestat frumusețea sa. Am făcut câteva comentarii sarcastice, foarte seci. Nimeni nu le-a înțeles în afară de ea. A râs, eu am observat și dintr-o dată m-am întrebat, așa cum faci când întâlnești o persoană cu un sens al umorului precum al tău, întunecat, dacă mă place. ”

Autorul hit-ului ‘Can’t Stop The Feeling’ nu a cerut numărul de telefon al Jessicăi în timpul acelei petreceri, însă a „vorbit mult cu el” pentru a-și face curaj să îi vorbească din nou. „M-am tot gândit apoi la ea. Mi-am spus că mă interesează foarte mult. Era ceva la ea. Mă intriga. Doamne. A trebuit să comunic mult cu mine, să mă sfătuiesc, să mă bat pe umeri.”, a mai spus muzicianul, conform sursei citate.

Cei doi s-au revăzut iar când Jessica a venit la unul dintre concertele lui, moment de care Justin a profitat și i-a cerut numărul de telefon. „Venea ceremonia de decernare a Globurilor de Aur și am hotărât atunci să ne vedem. Amândoi eram implicați în relații, păstram distanța pentru a nu răni și a nu ne răni. Ne-a luat ceva vreme să ne recunoaștem că ne placem foarte, foarte mult.”, a mai povestit Timberlake.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava