Concert pascal
MOPAN Suceava

De la începutul anului, Ghedi Kamara se află în tabăra Faimoșilor de la „Survivor România”, reality-show care se filmează pentru PRO TV în Republica Dominicană. Ziua sa de naștere (19 februarie) de anul acesta este prima care l-a prins departe de cei dragi: fiul lui, Leon (8 ani și jumătate), și partenera sa de scenă și de viață Gabriella Nastas, notează click.ro.

La 19 februarie, Ghedi Kamara a împlinit 47 de ani. A avut parte de o petrecere atipică, departe de ai săi. Gabriella Nastas, partenera solistului, cea care se ocupă de rețelele de socializare ale solistului, a transmis, în exclusivitate pentru Click!, un mesaj pentru artist. „Azi e ziua celui mai bun omuleț, prieten, confident, partener, coleg pe care-l cunosc eu. Și îi urez un sincer La mulți Ani!!! Cu siguranța dacă era acasă i-aș fi pregătit o surpriză frumoasă la 00.00, cu un tort vegan (AhHah) și artificii, la fel cum am făcut-o și anul trecut, însă momentan îl voi sărbători de la distanță. E prima oară în trei ani de când suntem prieteni, când nu-i acasă și e neobișnuit. Însă am reușit să-i las un mesaj pentru următorul joc de comunicare de Survivor. Dacă va câștiga echipa lui, se va bucură de el și îi țin pumnii”, a spus Gabriella, conform sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/kamara-prima-aniversare-departe-de-cei-dragi-in-2243645.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava