Karl Lagerfeld și pisica acestuia, Choupette, sunt protagoniștii unei noi campanii de promovare a colecției de vară a designer-ului, conform contactmusic.com. Artista Tiffany Cooper a schițat animații ale cunoscutului creator de modă în vârstă de 81 de ani și a pisicii sale siameze, care-i imaginează pe cei doi într-o ´excursie în timpul verii´, (animații) care apar pe tricouri, bluze și accesorii oferite de cea mai recentă linie caracteristică.

Colecția – care are articole de la 50 de dolari până la 200 dolari – este disponibilă pentru achiziționare de produse pe StyleBop.com, informează People. Tiffany a dezvăluit că schițele sale au fost inspirate de legătura strânsă pe care o are directorul de creație al casei Chanel cu felina.

Karl a dezvăluit recent că pisica lui răsfățată are propriile menajere și are parte de tratamente de înfrumusețare din parte staff-ului său, care este atent la fiecare capriciu.

El a declarat, potrivit sursei citate: ˝Stă întotdeauna cu mine și are două cameriste personale. Acestea se joacă cu ea, trebuie să aibă grijă de minunatul ei păr alb, de tratamentele pentru ochi și să o distreze.˝

Această știre urmează altei cronici despre Choupette care a câștigat în jur de 2 milioane de lire după ce a apărut într-o reclamă pentru un brad de cosmetice și într-un calendar auto. Karl a explicat: ˝A avut 2 contracte și a făcut 3 milioane de euro anul trecut. Un contract a fost pentru mașini în Germaniași celălalt pentru un produs japonez de frumusețe. Nu-i dau voie să facă chestii cu mâncare și lucruri de genul ăsta. Este prea sofisticată pentru asta. Are ceva unic.˝

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava