Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton a fost fotografiată la repetiția pentru încoronarea regelui Charles al III-lea într-o rochie midi, cu flori, de la LKBennett, care costă 439 de dolari. Numărătoarea inversă până la încoronarea Regelui Charles și a Camillei a început, iar repetițiile sunt în plină desfășurare pentru familia regală, notează click.ro.

În așteptarea ceremoniei istorice, Prințul și Prințesa de Wales s-au îndreptat, miercuri dimineață, către Westminster Abbey alături de copiii lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, pentru o repetiție generală. Regele Charles și Camilla, precum și Prințesa Anne, s-au alăturat tinerei familii la eveniment. Atât Prințul William, cât și Prințul George vor juca roluri notabile în ceremonia de încoronare de sâmbătă.

Regele Charles va depune un jurământ , după care va primi ungerea cu ulei sfințit din partea arhiepiscopului. Apoi, regele va primi mantia regală, globul de aur, sceptrul și coroana Sfântului Edward și va fi omagiat. În timpul ceremoniei va fi încoronată și regina consoartă Camilla. Cuplul regal se va întoarce apoi cu trăsura de aur, la palatul Buckingham. Noul rege și regina vor ieși la balcon pentru a saluta mulțimea și pentru a privi spectacolul aviatic organizat de Royal Air Force, potrivit sursei citate.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/actualitate/international/kate-middleton-a-atras-toate-privirile-la-2264053.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava