Concert pascal
MOPAN Suceava

Kate Middleton este una dintre cele mai admirate și iubite persoane din întreaga lume. Mereu elegantă și rafinată, cu un zâmbet molipsitor, Prințesa de Wales cucerește instant orice loc unde își face apariția. Dar oare așa au stat lucrurile mereu? Ți-ai putea imagina vreodată că nimeni nu dorea să vorbeasă cu Kate acum 14 ani. Pare imposbil, dar așa susține că s-au petrecut lucrurile un om care a lucrat pentru regele Charles, notează click.ro.

Au trecut mai mult de zece ani de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William. În vârstă de 40 de ani, frumoasa prințesă de Wales era mult diferită din punct de vedere al fizicului, dar și al comportamentului în momentul când a intrat în familia regală britanică, conform Okmagazine.

Un episod petrecut în 2008 este elocvent. Atunci, Kate a participat alături de William la aniversarea de 60 de ani a lui Charles. Petrecere a avut loc la casa lui de la țară, Highgrove Estate.

Deși cuplul Kate-William era deja împreună de cinci ani la momentul acelei petreceri, actuala Prințesă de Wales a fost complet ignorată la acel eveniment și nimeni nu a încercat să vorbească cu ea. Se pare că mulți dintre oaspeți nici nu știau cine este.

Grant Harrold, care era majordomul lui Charles la acea vreme, susține că i s-a făcut milă de Kate, care „stătea singură în mijlocul unui cort”, potrivit sursei citate.

Citește întreaga poveste pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/ce-schimbata-era-kate-middleton-in-tinerete-2218339.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava