Concert pascal
MOPAN Suceava

Lidia Buble a fost condamnată, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, la un an închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimisă în judecată de DIICOT. Cântăreața a fost acuzată că a mituit, în februarie 2021, doi poliţişti de la Rutieră, pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, amintește click.ro.

Cântăreața Lidia Buble a primit, în cursul zilei de vineri, o condamnare la un an de închisoare cu suspendare și muncă neremunerată în folosul comunității, pentru infracțiunea de dare de mită, se arată într-o decizie a Curții de Apel București.

În cadrul aceluiași dosar, a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare şi unul dintre poliţiştii care au primit mită de la cântăreaţă, este vorba de numitul Constantin Marius Miulescu, potrivit sursei citate. Acestuia i s-a interzis și ocuparea funcţiei de agent de poliţie, pe durata unui an de zile, fiindu-i confiscată suma de 450 lei, reprezentând mita primită chiar de la Lidia Buble.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/lidia-buble-condamnata-definitiv-la-inchisoare-2264233.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava