Concert pascal
MOPAN Suceava

Membrii familiei regale britanice trebuie să urmeze o conduită strictă în public, iar gesturile de afecţiune făcute sub ochi străini nu sunt acceptate. Asta pentru că, teorectic, ei se află la muncă, atunci când participă la diverse evenimente. De câţiva ani, însă, lucrurile par a se fi relaxat, mai ales când e vorba de Prinţul William şi Kate Middleton, notează click.ro.

Familia regală trebuie să respecte reguli stricte privind gesturile de afecţiune făcute în public. Prinţul Charles este rar văzută că o atinge pe Camilla, iar ducii de Cambridge au o etichetă clară pentru clipele în care se află “la muncă”.

William şi Kate par a fi mai relaxaţi însă şi, de-a lungul timpului, au avut tot felul de momente care au atras atenţia prin gesturile tandre făcute unul faţă de celălalt în public. Totuşi, uneori, William mai întrece limita sau cel puţin aşa pare dintr-un clip care a fost redescoperit de internauţi recent.

Conform mirror.co.uk, un moment stânjenitor dintre Kate Middleton şi Prinţul William circulă din nou pe Internet. Este vorba de un clip de la o emisiune de Crăciun din 2019, prezentată de Mary Berry, un chef britanic îndrăgit. În imagini, William îi pune mână pe umăr, afectuous, lui Kate, în timp ce vorbeşte cu Mary Berry şi voluntari invitaţi la emisiunea de Crăciun. Un gest mic, aparent nevinovat, dar Kate se trage imediat, vizibil deranjată. Unii internauţi au remarcat că ducesa de Cambridge se mişcă cu rapiditate, iar alţii cred că se simt stânjenită, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/actualitate/international/kate-middleton-stanjenita-de-un-gest-de-afectiune-411529.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava