Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița Kate Winslet, care a câștigat duminică seară premiul categoriei ‚Best Supporting Actress’, la gala premiilor BAFTA, a mărturisit în interviul acordat reporterilor la finalul serii, că și-ar fi dorit sa fi avut mai mult timp la dispoziție când a susținut discursul de acceptare a premiului, pentru a transmite un mesaj pozitiv tinerelor actrițe care au parte de obstacole în carieră, așa cum a avut și ea în urmă cu mulți ani, potrivit contactmusic.com.

Kate a spus, conform sursei citate: „În momente cum a fost cel din această seară, îmi spun mereu ‘Ar fi trebui să spun ceva…’ Când aveam 14 ani, profesoara mea de actorie mi-a spus că aș putea să ajung departe dacă mă voi axa pe interpretarea de roluri de fete grăsuțe. Uitați-vă acum la mine, uitați-vă la mine!”

Actrița, care este mândra deținătoare a trei premii BAFTA, a adăugat: „Ceea ce simt că ar trebui să spun în acele moment este – fetelor care ați fost descurajate de un profesor, un prieten, sau chiar un părinte, nu îi ascultați, pentru că asta am făcut și eu. Nu i-am ascultat, am continuat să muncesc și mi-am învins temerile și am trecut peste nesiguranțele mele. Credeți în voi.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava