Actrița Kate Winslet, care are trei copii, a lăudat, în cadrul unui interviu recent, mamele care fac tot posibilul pentru a găsi o balanță între viața profesională și cea personală, fără să își neglijeze cariera sau copiii, scrie contactmusic.com.

Ea a declarat pentru revista Glamour, potrivit sursei citate: ”Mamele care lucrează cu normă întreagă – ele sunt adevăratele eroine.”  Vedeta în vârstă de 38 de ani este mamă pentru Mia, 13, copil rezultat în urma căsătoriei cu Jim Threapleton, Joe, 10, băiețel pe care-l are cu fostul soț Sam Mendes, și pentru Bear, în vârstă de numai patru săptămâni, băiețelul ei și al actualului ei soț, Ned Rocknroll.

În cadrul aceluiași interviu, Kate a mai spus că ea este cea care le pregătește mesele copiilor ei, pentru că vrea ca aceștia să fie crescuți cât mai normal: ”Bineînțeles, aș putea avea persoane care să facă totul în locul meu: să gătească, să-i ducă la școală, tot ce înseamnă să ai grijă de un copil – dar aș fi nefericită. Nu aș vrea ca ai mei copii să fie crescuți în acest fel”, a mai spus actrița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava