Actrița Kate Winslet, care are trei copii, a lăudat, în cadrul unui interviu recent, mamele care fac tot posibilul pentru a găsi o balanță între viața profesională și cea personală, fără să își neglijeze cariera sau copiii, scrie contactmusic.com.

Ea a declarat pentru revista Glamour, potrivit sursei citate: ”Mamele care lucrează cu normă întreagă – ele sunt adevăratele eroine.”  Vedeta în vârstă de 38 de ani este mamă pentru Mia, 13, copil rezultat în urma căsătoriei cu Jim Threapleton, Joe, 10, băiețel pe care-l are cu fostul soț Sam Mendes, și pentru Bear, în vârstă de numai patru săptămâni, băiețelul ei și al actualului ei soț, Ned Rocknroll.

În cadrul aceluiași interviu, Kate a mai spus că ea este cea care le pregătește mesele copiilor ei, pentru că vrea ca aceștia să fie crescuți cât mai normal: ”Bineînțeles, aș putea avea persoane care să facă totul în locul meu: să gătească, să-i ducă la școală, tot ce înseamnă să ai grijă de un copil – dar aș fi nefericită. Nu aș vrea ca ai mei copii să fie crescuți în acest fel”, a mai spus actrița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava