Concert pascal
MOPAN Suceava

Katie Holmes își pune tot timpul fiica pe primul loc. Actrița are o fetiță de 7 ani și jumătate împreună cu fostul ei soț, Tom Cruise. ”Am niște reguli de bază foarte importante. În primul rând, mă asigur că fetița mea se simte iubită. Și bine în pielea ei. Și mă asigur că simte că ceea ce ea face și ceea ce ea reprezintă este special și de lăudat.”, a declarat Katie Holmes într-un interviu pentru numărul de aprilie al revistei britanice Elle, potrivit showbizspy.com.

”Mama mea îmi spunea: ‘Nimeni nu te iubește precum mama ta. Copiii (din ziua de astăzi) sunt expuși la mult mai multe decât am fost noi. Cred că fiecare generație are acest sentiment: ‘Oh, Doamne, totul este atât de diferit față de cum era pe vremea mea.’”, a adăugat actrița.

”Cred că toate experiențele noastre ne fac să ne înțelegem mai bine și ne ajută să realizăm ce este cel mai important pentru noi. Admir femeile puternice… și îmi place să fiu inspirată de persoane care luptă pentru lucrurile în care cred, care muncesc mult și care sunt creative. Și au integritate.”, a mai spus Katie Holmes, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava