• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Cântăreața Katy Perry, despre care se zvonește că ar avea o relație cu Dj-ul și producătorul muzical Diplo încă din aprilie, a ieșit recent la o cină cu starul One Direction, Harry Styles. O sursă a delcarat, potrivit contactmusic.com: „Katy și Dj Diplo se întâlnesc ocazional, se plac, dar ea are o mare slăbiciune pentru Harry, ceva neașteptat, spune ea. [Harry] are grijă de Katy și adoră la ea faptul că nu este tipul clasic de fată.”

Harry, 20, s-a oferit să o sfătuiască pe frumoasa cântăreață în vârstă de 29 de ani, după ce aceasta s-a certat cu fosta lui iubită, Taylor Swift – care a vorbit într-un interviu despre un dușman al ei, dând indicii clare că e vorba de Katy. Aceeași sursă a adăugat: „Cred că este el îngrijorat că ea l-ar putea folosi pentru a se răzbuna pe Taylor. Harry și-a oferit spijinul pentru că el știe cel mai bine cât de dificilă poate fi Taylor uneori. Katy a fost emoționată de gestul lui și și l-a invitat la cină. Îl place, dar ar putea fi la mijloc și un gând de răzbunare.”

Katy Perry are „o mare slăbiciune” pentru Harry Styles, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava