Comenzi MOPAN Suceava

Katy Perry spune că nu se înțelege prea bine cu cannabisul. Autoarea hit-ului ‚Dark Horse’ a mărturisit că se transformă într-o „ciudată” dacă fumează acest drog. „Marijuana nu prea se potrivește cu mine. Mă transform într-o ciudată, mai tare decât sunt!”, a spus cântăreața, potrivit contactmusic.com.

De asemenea, Katy Perry a mai declarat că zilele în care petrecea foarte mult s-au dus, dar că din când în când, mai bea câte un pahar cu vin. Artista în vârstă de 30 de ano a spus, conform sursei citate: „Nu prea mai bea cocktailuri. Ajungi la un punct în viața ta când preferi doar să bei un pahar cu vin; eu aici am ajuns. Îmi place un Malbec bun.”

Într-un alt interviu recent, Katy Perry a mărturisit că organismul ei nu mai suportă prea multă băutură și că anii în care a susținut concerte și-au pus amprenta asupra sănătății sale psihice. „Genunchii mă cam lasă acum. Fac acupunctură la fiecare două-trei zile. […] Nu mai beau așa de mult. Când eram tânără consumam mult alcool. Corpul meu nu mai suportă Mintea nu mai suportă. Nu mă mai pot concentra astfel. Știți ce e asta – vârsta de 30 de ani – nu este ceva ce se vindecă.”, a spus cântăreața, potrivit ContactMusic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava