• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Katy Perry – care este o fană uriașă a lui Bruno Mars – a mărturisit că și-ar dori foarte mult să colaboreze cu interpretul hit-ului ‘Treasure’ la o piesă, informează contactmusic.com.
Cântăreața a declarat pentru E! News, potrivit sursei citate: ”Totul timpul am zis că vreau să colaborez cu Rihanna, dar mi-ar place extraordinary să colaborez cu Bruno Mars. Mereu mi-am spus: ‘Când voi crește, vreau să devin varianta feminină a lui Bruno Mars’, pentru că este atât de talentat în a arăta cât de multă diversitate există în el.”

Katy, 28, se pregătește să-și lanseze cel de-al treilea album de studio, ‘Prism’ și spune că ne putem aștepta să fim vrăjiți imediat de cântecele sale pop, care sunt similare cu cele de pe albumul ‘Teenage Dream’, dar mult mai personale.
Artista a adăugat, potrivit ContactMusic: ”Sunt foarte mândră de acest album. Sunt foarte emoționată. Te va face să dansezi, la fel ca discul de dinainte, numai că acesta este mult mai personal.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava