• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Starul de la Hollywood Keanu Reeves spune că a salvat lumea de patru ori în filmele în care a jucat, conform contactmusic.com.

Actorul în vârstă de 50 de ani și-a dat seama că, după ce a jucat în peste 40 de filme de lung metraj, a venit în ajutorul lumii de patru ori pe ecran, inclusiv în rolul lui Ted în filmele ´Bill and Ted´.
Keanu a declarat, potrivit sursei citate: ˝Cred că am salvat lumea de câteva ori. ´The Day the Earth Stood Still´. ´Bill and Ted´au salvat lumea într-un fel. ´Constantine´ izbăvește lumea. Ce ziceți de ´Matrix´? ´The Matrix´ cam apără lumea. Sunt patru.˝

În noul său film ´John Wick´, vedeta face exact opusul salvării lumii, în rolul unui fost asasin care se răzbună pe bărbații care i-au ucis câinele.
Omorârea câinelui îl enervează pe John și acesta pornește într-o monumentală serie de crime.
Reeves a spus ziarului Metro: ˝Am auzit că numărătoarea cadavrelor în ´John Wick´ a ajuns la 73. Am auzit și de 84, nu știu exact.˝

Noul thriller al starului implică multă acțiune, pentru care actorul a trebuit să se pregătească în lunile dinaintea filmării.
Vedeta din ´Lake House´ a zis: ˝Îmi place o zi grea de muncă. Producătorii peliculei ´John Wick´ au asigurat câteva luni de antrenament, judo, jujitsu.˝
˝Momentele  mele preferate de acțiune au fost: procedeele cu mașina, lupta cu cuțite din hol. Este distractiv. Sunt nenorocitul de John Wick, omule. Uite că apar problemele.˝

Keanu Reeves ˝a salvat lumea de patru ori˝, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava