Concert pascal
MOPAN Suceava

Keira Knightley „aproape și-a omorât” soțul, atunci când acesta a încercat să o învețe să cânte la chitară, potrivit contactmusic.com. Frumoasa actriță, care a trebuit să învețe să cânte la chitară pentru rolul pe care-l intrepretează în filmul ‘Begin Again’, a recunoscut că a fost o idee foarte proastă să-și lase soțul, pe James Righton, care face parte din trupa The Klaxons, să o învețe tainele acestui instrument muzical. Întrebată dacă a fost distractiv să ia lecții de la James, Keira a spus, potrivit sursei citate: „Nu, aprope l-am omorât. Nu-ți pune soțul să te învețe să cânți la un instrument muzical. Este o idee groaznică. Mă întreb dacă a murit cineva vreodată astfel? Chiar am învățat să cânt la chitară, dar eu nu pot cânta și mânui chitara în același timp.”

Vedeta în vârstă de 29 de ani susține că nu se pricepe absolut deloc la muzică și că trebuie să se concentreze foarte tare asupra cântecelor pentru a le asculta. ”Niciodată nu ascult muzică. Dacă se aude într-o cameră, nici nu o aud. Nu am creierul făcut pentru așa ceva. Și acesta este încă motiv pentru care am fost atât de dornică de a face acest film. Sunt căsătorită cu un muzician, cei mai buni prieteni ai mei sunt complet obsedați de muzică, fratele meu a făcut parte din diverse trupe – pur și simplu mă înconjoară, dar eu chiar trebuie să mă concentrez asupra unei piese pentru a o asculta. Dacă sunt foarte beată, atunci dansez, dar tot nu voi ști ce ascult.”, a mai spus Keira Knightley.

Faimoasa actriță joacă alături de Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, în noul film, despre care Keira a spus că a fost foarte îngrijorat în legătură cu modul său de a juca, având în vedere faptul că este destul de nou în actorie. „Adam tot spunea cât este de emoționat, dar eu nu mi-l pot închipui pe Adam emoționat. Dă dovadă de o încredere extraordinară. Este un artist”, a adăugat actrița.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava