Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian a fost dată în vileag de o fostă angajată, care afirmă că vedeta este o șefă de coșmar. Tânăra și-a relatat experiența cumplită din perioada în care a lucrat pentru familia Kardashian, iar afirmațiile ei au fost validate și de alte persoane care au trecut prin stuații similare cu vedeta, notează click.ro.

Recent, vedeta TV Kim Kardashian a fost criticată după ce s-a plâns într-un interviu pentru Variety că oamenii „nu vor să lucreze în zilele noastre” și le-a adresat femeilor un îndemn dur în care le-a spus ,,să se ducă dracului la muncă.” Afirmațiile lui Kim au generat o mulțime de critici, dar cea care a dat-o în vileag pe vedetă pentru lipsa eticii de muncă a fost chiar o fostă angajată, Jessica DeFino.

Jessica DeFino a lucrat ca editor la o aplicație pentru promovarea familiei Kardashian-Jenner, în 2015 și a descris condițiile groaznice în are a fost nevoită să muncească. Jessica DeFino a dezvăluit că a fost angajată pe un salariu de nimic și că abia își permitea să-și cumpere mâncare, chiar dacă lucra zile, nopți și weekend-uri. Ea a spus, potrivit sursei citate: „Am lucrat ca editor în 2015 pentru platforma Kardashian, munceam zile, nopţi şi weekendurile, dar nu-mi puteam permite alimente decât de la magazinul cu produse de 99 de cenţi. La un moment dat ajunsesem să sun şi să spun că sunt bolnavă pentru că nu mai aveam bani pentru un plin de benzină la maşina cu care mă deplasam spre birou. Iar când mi-am mai luat o colaborare în paralel, am fost mustrată. Când mi-am schimbat locul de muncă, mi-am dat seama din ce lume exploatatoare plecasem”.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kim-kardashian-sefa-cosmar-511322.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava