Concert pascal
MOPAN Suceava

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat săptămâna trecută din competiția desfășurată în Republica Dominicană și s-a întors acasă la familia sa, în Târgoviște. Fostul sportiv a revenit la vechile activități și se bucură de liniște alături de soție și copii, după ce a stat departe de ei pentru mai bine de două luni, notează click.ro.

Cătălin Zmărăndescu a ajuns înapoi acasă, în Târgoviște, după peste două luni de competiție acerbă. În Republica Dominicană a muncit din greu și a slăbit 25 de kilograme, spre uimirea tuturor.

Reîntors la familie, Cătălin Zmărăndescu se bucură de micile momente. Fostul sportiv și-a dus fetița la grădiniță și a însoțit-o pe Luiza la o sesiune de shopping. A distribuit imagini cu aceste clipe pe pagina personală de Instagram, semn că se bucură nespus de revederea cu persoanele pe care le iubește.

După ce a slăbit 25 de kilograme în Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a fost nevoit să își schimbe complet garderoba și să opteze pentru haine mai mici. Deși este vizibil slăbit în urma concursului, sportivul nu resimte oboseala, ci doar bucuria că, în sfârșit, își poate strânge copiii în brațe, mai scrie sursa citată. În dreptul imaginii în care apare alături de Luiza și cei doi copii, Cătălin a scris simplu, dar cât se poate de clar: „Liniștea și iubirile mele”.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/catalin-zamarandescu-imagini-adorabile-cu-sotia-si-511540.html#gal=fid2_oZF6o&gal_i=14&gal_fs=0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava