Concert pascal
MOPAN Suceava

Kim Kardashian West crede că sarcina lui Kylie Jenner a fost „cel mai bine păstrat secret” al acestei generații.

Vedeta de televiziune, în vârstă de 21 de ani, a reușit să țină ascunsă sarcina chiar până în momentul în care a adus-o pe lume pe Stormi, pe 1 februarie 2018, iar sora ei vitregă, Kim, nu poate crede cât de bine s-a descurcat să păstreze totul departe de ochii presei.

Într-un clip promo, pentru următorul episod din ‘Keeping Up with the Kardashians’ – care a fost filmat când Kylie încă era însărcinată – starleta în vârstă de 37 de ani spune, potrivit contactmusic.com: „”Cel mai amuzant joc este cel cu ascunsul sarcinii lui Kylie. Doar pentru a vedea ce cred oamenii. Au apărut fotografii cu ea în TMZ, dar părea atât de slabă.”

Apoi, Kim i se adresează surorii sale vitrege: „Sarcina ta a fost cel mai bine păstrat secret al generației noastre. Prietenii tăi merită premii. Pentru că, serios, acum știi că ai prieteni adevărați, ceea ce în tinerețea mea nu se întâmpla.”

Cu toate acestea, Kylie spune că nu a încercat să țină sarcina ascunsă de dragul marii dezvăluiri, ci pentru că și-a dorit intimitate. „Știi, nu încerc să păstrez un secret. Fac asta pentru mine.”, a spus ea, potrivit sursei citate.

După ce a devenit mamă, Kylie  a postat pe Instagram un video de 12 minute, intitulat ‘To Our Daughter’, care prezintă parcursul celor nouă luni de sarcină.

„Îmi cer scuze că v-am ținut în întuneric. Înțeleg că sunteți obișnuiți să vă arăt toate călătoriile mele, dar sarcina a fost ceva ce am ales să nu expun lumii. Am știut că trebuie să mă pregătesc pentru acest rol de-o viață într-o atmosferă pozitivă, fără stres și cât mai sănătoasă. M-am gândit că bebelușul meu ar fi resimțit la rândul lui, tot stresul și fiecare emoție, așa că am ales această cale. Sarcina a fost cea mai frumoasă experiență, care mi-a dat putere și mi-a schimbat viața și îi voi simți lipsa. Apreciez că prietenii și mai ales familia au făcut acest moment special unul cât mai privat posibil. Fetița mea frumoasă și sănătoasă a venit pe lume pe 1 februarie și abia am așteptat să vă împărtășesc această binecuvântare. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Kylie Jenner, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava