Clinica de recuperare sportiva si medicala Kinetic Sport & Medicine anunta lansarea noului sau website: www.kinetic-sm.ro. Realizarea acestui website face parte din strategia noastra de comunicare, unul dintre obiectivele principale fiind acela de a oferi pacientilor un acces rapid la informatiile referitoare la afectiunile pe care le tratam si serviciile de recuperare medicala si sportiva pe care le oferim. De asemenea, website-ul are o structura interactiva si faciliteaza accesul rapid la consultatii si tratamente efectuate in cadrul clinicii noastre, prin sistemul de programari online pe care l-am implementat”, a declarat Gelu Cosma (foto), kinetoterapeut si managerul clinicii Kinetic Sport & Medicine.

Mai mult decat atat, website-ul ofera detalii cu privire la dotarile si echipa de kinetoterapeuti din cadrul clinicii, precum si testimoniale din partea pacientilor, astfel incat persoanele intresate sa aiba la indemana toate informatiile in momentul in care aleg sa urmeze un tratament de recuperare sportiva sau medicala.

Kinetic Sport & Medicine este una dintre cele mai moderne clinici de kinetoterapie si fizioterapie din sistemul privat de sanatate din Romania. Clinica ofera o gama variata de servicii medicale specializate in principal pe traumatologie sportiva, ortopedie si afectiuni post-traumatice, reumatologice si afectiuni neurologice. Avand ca obiectiv primordial recuperarea sportiva si medicala a pacientilor la un nivel de inalt profesionalism, in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine se abordeaza cu succes tratamentele de recuperare sportiva si medicala, printr-o gama variata de servicii personalizate in functie de afectiunile fiecarui pacient in parte: fizioterapie, kinetoterapie, terapie manuala, acupunctura, masaj si reflexoterapie.

Clinica Kinetic Sport & Medicine dispune de toate mijloacele pentru a ajunge, impreuna cu pacientii, la realizarea cu succes a obiectivelor propuse, cum ar fi: relaxarea, diminuarea durerilor musculare sau articulare, corectarea posturii si a aliniamentului corpului, cresterea mobilitatii articulare, cresterea fortei si a rezistentei musculare, reeducarea mersului, imbunatatirea coordonarii, a controlului si a echilibrului, corectarea deficitului respirator, antrenamentul la efort sau imbunatatirea sensibilitatii.

„In mai putin de doi ani de activitate, am realizat cu succes peste 1000 de tratamente de kinetoterapie si fizioterapie. Iar aproximativ 95% din afectiunile pacientilor mei le-am tratat cu ajutorul tratamentelor de terapie manuala si fizioterapie” a adaugat Gelu Cosma.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati website-ul www.kinetic-sm.ro.

Kinetic Sport & Medicine are un nou website, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava