Concert pascal
MOPAN Suceava

Kirk Douglas a vorbit într-un interviu recent despre cum se simte la vârsta de 100 de ani. Actorul, care a împlinit această vârstă în decembrie 2016, a mărturisit că, deși e mândru că a ajuns la 100 de ani, este trist uneori pentru că le duce dorul prietenilor săi care nu mai sunt.

Kirk Douglas a spus pentru ziarul The Guardian, potrivit contactmusic.com: „Niciodată, niciodată nu am crezut că voi trăi 100 de ani. Asta m-a șocat, chiar m-a șocat. De asemenea, este trist. Îmi este dor de Burt Lancaster – ne-am certat o grămadă și imi este foarte dor de el. Și de John Wayne, chiar dacă el era republican, iar eu sunt democrat.”

La petrecerea aniversară, la care au participat numeroase celebrități, centrul atenției a fost fiul starului, actorul Michael Douglas, care îl vizitează pe tatăl său în fiecare lună. Michael, dublu câștigător de Oscar, a hotărât să intre și el în industria cinematografiei, lucru cu care Kirk nu a fost inițial de acord. Kirk Douglas a mai povestit, potrivit sursei citate: „Sunt atât de mândru de Michael că nu mi-a urmat niciodată sfatul. Mi-am dorit să fie doctor sau avocat, iar prima dată când l-a văzut jucând i-am spus că a fost îngrozitor. Dar apoi l-am văzut din nou jucând și i-am spus: ‘Ai fost minunat!’. Și mai cred că este foarte bun în tot ceea ce face.”

Întrebat dacă a simțit vreodată că se află în competiție cu fiul său, Kirk a răspuns: „Nu! Doar mândru m-am simțit. Nu prea m-a plăcut după ce eu și mama lui am divorțat. Abia atunci când s-a apucat de actorie am devenit mai apropiați.”

Mama lui Michael a fost prima soție a lui Kirk, Diana, cu care el s-a căsătorit în 1943 și de care a divorțat în 1951. În 1954 s-a căsătorit cu Anne Budyens, în vârstă de 97 de ani, cu care este și în momentul de față.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava