Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au decis să ia o pauză, informează showbizspy.com. Cei doi nu au mai fost fotografiați împreună din aprilie, au participat singuri la diferite evenimente și au mers separat în vacanțe împreună cu copiii lor. Astfel, recent, Douglas a fost fotografiat în  Sicilia, iar Zeta-Jones locuieşte în apartamentul ei din New York. Surse apropiate celor două vedete au spus că niciunul dintre ei nu a înaintat acte de divorț.

”Stresul a fost factorul principal care i-a făcut să ia această decizie.”, a declarat o sursă, potrivit showbizspy.com.

Actorul în vârstă de 68 de ani și actrița în vârstă de 43, care au împreună doi copii, pe Dylan, 13, și pe Carys, 10, s-au căsătorit în 2000, iar în ultimii trei ani au fost împreună mai mult la greu, decât la bine. În 2010, Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar în 2011, Catherine Zeta Jones a făcut public faptul că suferă de tulburari bipolare.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava