Concert pascal
MOPAN Suceava

Blue Air, prima companie de smart flying, cu peste 29 de rute in Europa, anunta introducerea cursei Bucuresti – Koln (Aeroport Koln Bonn) si retur in orarul de vara 2014. Biletele pentru aceasta destinatie au fost puse deja in vanzare.

Cu o populatie la jumatate din cea a Bucurestiului, orasul german Koln, atrage anual peste 2,3 milioane de turisti, ocupand locul patru ca marime dupa Berlin, Hamburg si Munchen.

Orasul medieval Koln este un exemplu perfect de imbinare a spiritului german cu pofta de viata, cultura si istoria. Turistul poate gasi nu doar numeroase restaurante, baruri si cluburi renumite, ci si o multitudine de cladiri vechi, istorice, muzee, monumente si obiective turistice deosebite.

Aeroportul Koln Bonn are acces direct la reteaua feroviara de mare viteza, ceea ce ofera pasagerilor o conexiune rapida cu toata zona de nord a Germaniei, Luxemburg sau Olanda.

Zborurile Bucuresti-Koln şi retur vor fi operate în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri în perioada 16 iunie – 24 octombrie 2014, iar preţul unui bilet porneste de la 27,90 euro/segment de zbor*.

Conceptul de “smart flying”, implementat de compania Blue Air in Romania, se adreseaza celor care calatoresc des cu avionul, in interes personal sau de afaceri, celor care stiu ca biletele de avion achizitionate din timp sunt foarte ieftine si, in special, celor care au invatat sa-si planifice din timp vacantele.

Mai mult, in luna decembrie, fie ca doriti sa faceti cadou un bilet de avion, fie ca veti calatori la cei dragi de Sarbatori, Blue Air v-a pregatit o noua promotie: acum ai taxa zero pentru plata biletelor de avion prin transfer bancar sau depunere numerar!

Aceste metode de plata sunt disponibile pe www.blueairweb.com, cat si la agentiile de turism partenere.

Cu Blue Air este mai simplu sa iti faci planuri de vacanta! Noul motor de cautare iti afiseaza tarifele pentru zborurile dintr-o luna calendaristica, astfel incat sa poti alege perioada de calatorie mult mai usor.

Accesand www.blueairweb.com poti organiza sejurul pana la cele mai mici detalii, de la idei de vacanta, pana la inchirieri auto si solutii de cazare, la preturi foarte accesibile.

* taxe incluse, locuri limitate

Blue Air, o companie românească aproape de inima ta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Turism
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava