Concert pascal
MOPAN Suceava

Kristie Alley susține că nu are nicio operație estetică și că nu și-ar injecta niciodată Botox, pentru că nu știe care sunt efectele pe termen lung ale unei astfel de intervenții, informează contactmusic.com.

Ea a spus, potrivit sursei citate: ”Nu folosesc Botox, pentru că, nu credeți că în următorii 15 ani se va face o descoperire precum că injecțiile cu toxina botulinică ar avea un efect negativ? Nu știi ce se poate întâmpla. Și nu știi cum poate reacționa în corpul tău, sau unde poate ajunge.”

Vedeta a mai spus că nu a suferit nicio operație până acum, dar că este tentată pe viitor: ”Nu am nicio operație. Nu cred că ar trebui să-ți umpli fașa cu ceva. M-am tot gândit la asta… 30 de ani!”

Kirstie, 62, a adăugat că a fost sfătuită, de foarte multe ori, încă de la începutul carierei să-și facă operații estetice: ”La primul job pe care l-am avut, în ‘Star Trek’, operatorul de imagine mi-a spus: ‘Ai putea să-ți faci ceva la ochi, pentru că sunt puțin bulbucați. Sunt puțin umflați dedesubt.’ Apoi, peste ani, am început să mă uit la copii. Ochii copiilor sunt mereu puțin umflați dedesubt… Așa că am început să mă gândesc. Vreau să arăt așa cum sunt, tânără. Și, tinerețea, de obicei, înseamnă veselie! Oamenii sunt fericiți, au energie și pot merge mai departe.”, a mai spus artista, potrivit sursie citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava