Concert pascal
MOPAN Suceava

Kylie Jenner a devenit miliardară la scurt timp după ce a împlinit 21 de ani, datorită mamei ei, Kris Jenner, care i-a îndrumat paşii în cariera de fotomodel şi de femeie de afaceri. Recent, bomba sexy de 1,68 metri înălţime le-a arătat fanilor colecţia ei de maşini de lux.Kylie Jenner (24 de ani) a deţinut în 2019 recordul mondial de cele mai multe aprecieri primite vreodată de o persoană pe reţelele sociale, de 18 milioane, şi se laudă cu o colecţie impresionantă de maşini de lux, informează tabloidul britanic The Sun.

Însă în ciuda faptului că are în garajul vilei ei de 36,5 milioane $, din Los Angeles, nu mai puţin de 15 maşini, preferatele ei sunt un Rolls Royce roz în valoare de 300.000 $ şi un Bugatti Chiron, care a costat trei milioane de dolari. Mai scrie sursa citată. Gurile rele spun că nici măcar pe iubitul ei, Travis Scott, alături de care trăieşte din aprilie 2017, nu îl lasă să îi conducă ”jucăriile” în absenţa ei.

Conform The Sun, atunci când se plictiseşte, le scoate din garaj, le parchează în curte, face poze în faţa lor şi apoi postează imaginile pe Instagram, visând să depăşească într-o bună zi pragul de 20 de milioane de aprecieri.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/kylie-jenner-are-15-masini-de-6-milioane-dollar-411565.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava