• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

A anunțat recent că este mai mult decât încântată că urmează să poarte numele de familie al iubitului ei, iar acum l-a dat afară din casă. Kylie Minogue (48 de ani) a confirmat vestea neașteptatei despărțiri dintre ea și logodnicul ei, Joshua Sasse (29 de ani), potrivit click.ro.

Vedeta l-a dat afară pe Joshua din casa sa din vestul Londrei, după ce ar fi aflat că acesta o înșela cu o actriță spaniolă pe nume Marta Milans (34 de ani), potrivit The Sun. Kylie Minogue s-a declarat devastată de despărțirea de Joshua, susțin prietenii apropiați ai artistei.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/celebritati/kylie-mingoue-despartire-neasteptata-de-logodnic-de-ce-l-dat-afara-din-casa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava