Concert pascal
MOPAN Suceava

Logodnicul cântăreţei Kylie Minogue, Joshua Sasse, nu îşi face griji de diferenţa de vârstă de 20 de ani care există între el şi iubita sa. S-a tot scris în presa de peste ocean că diferenţa de ani dintre Joshua, în vârstă de 28 de ani, şi Kylie, în vârstă de 48 de ani, nu va duce la nimic bun, dar actorul insistă că reprezintă o piedică. “Nu poţi alege pe cine să iubeşti, nici măcar nu contează cine este persoana de care te îndrăgosteşti. Ea are bagajul ei, eu pe al meu, în proporţii egale. Trebuie doare să te concentrezi asupra lucrurilor bune.”, a spus actorul, potrivit contactmusic.com.

Joshua şi Kylie au relaţie din septembrie 2015. Cei doi s-au logodit anul acesta, în februarie şi, potrivit presei de peste ocean, urmează să se căsătorească la sfârşitul acestui an, în Australia. Deşi avea o carieră de succes şi înainte de a o cunoaşte pe cântăreaţă, relaţia celor doi a făcut ca faima lui Joshua să crească şi mai mult. Cu toate acestea, actorul spune că nu şi-a dorit niciodată să devină faimos.

Următorul show de televiziune în care Joshua Sasse va putea fi văzut se numeşte ‘No Tomorrow’. Serialul urmăreşte povestea unui bărbat care îl roagă pe partenerul lui să facă o listă a ultimelor dorinţe pe care le are înainte de sfârşitul lumii. Întrebat ce ar face dacă ar mai avea o singură zi de trăit, Joshua a răspuns: “Aş petrece o zi în natură, gol, şi aş face mult sex!”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava