Concert pascal
MOPAN Suceava

Luna aprilie aduce la Brico Dépôt articole esențiale pentru construcții și amenajări exterioare, la prețuri de depozit, încurajând pasionații de DIY să-și pună la punct grădinile și terasele.

Începând cu 1 aprilie, cei care vor să-și înfrumusețeze grădina au la dispoziție mașini de tuns gazonul, motosape și motocoase, trimmere electrice, precum și accesorii pentru aceste utilaje.

Pentru aranjarea teraselor, la Brico Dépôt există o bogată ofertă de pavaje, dale, dușumele și gresie de exterior, disponibile și în variante economice, de cea mai bună calitate.

Pe zona de construcții, profesioniștii vor găsi o gamă variată de cărămizi, bolțari, șape, mortare, cimenți, tinci și lianți de zidărie, precum și plăci OSB și gips-carton, tablă zincată, țiglă metalică, membrane bituminoase, șindrilă și carton bituminos și plăci din policarbonat cu protecție UV pe partea exterioară.

Un produs surpriză în catalogul de aprilie este sistemul solar nepresurizat cu boiler, care se folosește pentru producerea apei calde menajere. Acest tip de panou solar este foarte popular în România deoarece nu consumă nicio altă formă de energie în timpul funcționării, apa fiind încălzită prin absorbția radiației termice solare, ceea ce conduce la amortizarea investiției în maximum doi ani – așadar o soluție economică pe termen lung pentru orice locuință.

Cei care doresc să beneficieze de produsele din noul catalog sunt invitați să ajungă cât mai repede în depozitele din toată țara.

Modelul de business Brico Dépôt presupune prețuri mici în fiecare zi, garanția calității și stocuri disponibile în cantități industriale.

Brico Dépôt a fost înființat în 1993 în Reims (Franța). Are în prezent 118 de magazine în Franța, 28 în Spania, 15 în România şi 2 în Portugalia. Brico Dépôt vizează în primul rând pasionaţii DIY și constructorii profesionişti. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienţilor produsele esențiale pentru DIY și proiecte de renovare, disponibile în cantităţi mari, dar şi pentru şantierele de construcții.

Pentru mai multe informații: http://www.brico-depot.ro

 

Oferta Brico Dépôt România:

  • 12.000 de produse esenţiale pentru construcţii şi amenajări interioare
  • Preţuri mici şi menţinerea calităţii produselor
  • Disponibilitatea produselor
  • Gamele de produse includ atât mărci naţionale, cât şi mărci proprii Brico Dépôt
  • Deschis de luni până sâmbătă de la orele 08:00 – 21:00 şi duminică de la 08:00 – 20:00
  • Un format de depozit simplu şi eficace pentru toţi clienţii
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava