În ultima etapă a sezonului regulat al seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua, sâmbătă de la ora 11.00, pe terenul formaţiei Dunărea Călăraşi. După „duşul rece” din runda precedentă când a fost învinsă cu 5-1 pe „Areni” de Academica Clinceni, echipa suceveană speră să nu mai sufere o altă „băiţă” în Dunăre.
Cu o etapă înainte de începerea turneului play-out, Rapid CFR Suceava are nevoie de refacerea moralului şi de schimbarea atitudinii de joc. Singura necunoscută din turneul play-out este a şasea echipă care se va alege dintre SC Bacău şi ACS Berceni. Cum ambele formaţii au cel puţin zece puncte mai mult decât sucevenii, una din ele va fi lider clar în play-out.
La finele acestui sezon competiţional din seria I a Ligii a II-a a retrogradat direct Oţelul Galaţi, iar echipele de pe locurile 7-12 vor disputa un turneu play-out, în sistem dur-retur, urmând ca grupările clasate pe poziţiile 10-12 să retrogradeze, iar cea de pe locul IX să joace un meci de baraj pentru menţinerea eşalonului secund cu locul IX din seria a II-a. Echipelor din play-out li se vor scădea punctele din partidele cu Oţelul Galaţi, urmând ca punctajul cu care vor intra să fie jumătate din cel adunat în sezonul regulat. În caz de punctaj impar, se va face rotunjirea în plus.

Etapa a XXVI-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Farul Constanţa – Gloria Buzău
Academica Clinceni – SC Bacău
Dunărea Călăraşi – Rapid CFR Suceava
Ceahlăul Piatra Neamţ – CS Baloteşti
Dacia Unirea Brăila – Bucovina Pojorâta
Rapid Bucureşti – Academica Clinceni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava