Pregătește-ți agenda cu tot ce vrei să afli sau îți dorești să pui la punct pentru nunta la care visezi! Vino la Târgul de Nunți Bucovina din Iulius Mall Suceava, până duminică inclusiv, 26 februarie 2017, să afli care sunt tendințele în domeniu și ce se potrivește stilului vostru!

Femeile sunt diferite, la fel și preferințele în ceea ce privește rochia de mireasă mult visată. Dacă știi deja ce model îți dorești sau încă nu te-ai hotărât ce ți se potrivește, la Târgul de Nunți Bucovina din Iulius Mall vei găsi o varietate de propuneri, dintre care una cu siguranță va fi perfectă pentru tine. Vino să încerci rochia care îți pune frumusețea în valoare!

Pentru că și bărbații sunt indeciși când vine vorba despre cel mai important eveniment din viața lor de cuplu, în acest week-end își pot alege costumul de mire. Cu detalii și croieli elegante, în culori clasice sau cu imprimeuri deosebite, costumul ales va fi piesa de rezistență a unei ținute impecabile. În plus, dacă vrei ca totul să fie perfect, poți opta pentru un costum făcut pe mărimile tale.

Știm cât de dificil este să alegi simbolurile legământului vostru, pe care să le purtați o viață. Așa că, la Târgul de Nunți Bucovina din Iulius Mall vei găsi nenumărate modele de verighete, care să vă încânte pe amândoi. În combinații de aur alb și galben, cu design și tăieturi fine, propunerile expozanților vă vor ajuta să alegeți ce vi se potrivește. Iar dacă aveți un model pe care îl preferați, maeștri bijutieri îl pot personaliza pentru voi. 

Invitațiile și mărturiile sunt elemente prin care vă puteți exprima personalitatea și sentimentele. De un rafinament aparte, haioase, cu forme aparte, în culori elegante sau cu mesaje care vă caracterizează, opțiunile pentru invitații și mărturii sunt extinse la târgul din Iulius Mall. Imaginația nu are limite când vine vorba despre decorațiunile și aranjamentele florale. Vei primi sprijinul consultanților prezenți la Târgul de Nunți Bucovina pentru a pune la punct detaliile care îți definesc petrecerea. Dacă sunteți la începutul pregătirilor și nu v-ați ales locația, veți găsi variante tot aici, la fel și oferte de torturi delicioase și prăjituri.

Pentru că vrei să păstrezi amintirile unui eveniment desăvârșit, poți opta pentru profesioniștii foto-video prezenți. O idee inedită pentru mărturii sunt fotografiile instant. Încearcă gratuit serviciile cabinei foto „Cutiuța cu amintiri”. În funcție de ce îți dorești, la târg găsești și servicii de înfrumusețare, cosmetice și accesorii, iar pentru cei care se gândesc și la planurile pentru luna de miere, agențiile de turism participante au pachete atractive.

Expozanții vin în întâmpinarea îndrăgostiților cu sfaturi, dar și cu premii surpriză. În plus, agenda evenimentului este completată cu recitaluri live susținute de Quartetul Accordo, Formaţia Aktual, Formaţia Imperial, Taraful Busuioc din Chişinău și ale artiștilor: Alexandru Recolciuc, Iosefina Telescu și Simona Vasilovici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava