Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul de Siret, Adrian Popoiu, a anunțat că în curând în oraș va începe o nouă investiție foarte necesară și anume construirea a două tronsoane de blocuri de locuințe de tip D+P+3E pentru tinerii specialiști din domeniile sănătate și educație. Acest proiect, a spus Popoiu, completează investițiile Primăriei din ultimii ani în spitalele și școlile din Siret, cu scopul de a atrage cât mai mulți tineri specialiști să lucreze aici, în Siret, acasă.

”Primăria Siret a investit foarte mult în ultimii ani în îmbunătățirea fondului de locuințe pentru tineri, finalizând blocuri moderne de locuințe atât pe str. Castanilor, cât și pe str. Rogojeștilor. Apartamentele de la blocurile ANL s-au dovedit insuficiente față de solicitările tinerilor din ultimii ani, astfel că această nouă investiție este binevenită”, a  spus primarul.

Blocul va avea un număr total de 16 apartamente cu câte 2 sau 3 camere și va fi amplasat în str. 28 Noiembrie, pe locația fostelor garaje ce aparțin Direcției Tehnice. Finanțarea este integral asigurată din fonduri europene nerambursabile (PNRR), iar construcția va începe în această primăvară, fiind deja obținute toate avizele, iar licitația pentru desemnarea constructorului este pe final. Durata de execuție este de aproximativ 18 luni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava