Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat miercuri că de la începutul lunii viitoare, la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi dat în folosinţă un angiograf modern, un aparat complex cu ajutorul căruia se investighează starea vaselor sanguine. Nechifor a precizat că acest aparat ar putea fi dat în folosinţă de pe data de 1 decembrie 2015. eful administraţiei judeţene a verificat miercuri dimineaţă lucrările de extindere de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Suceava, declarându-se mulţumit de modul în care constructorul lucrează la această investiţie. „Lucrările de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean de Urgenţă merg foarte bine. Pe şantier erau foarte mulţi lucrători în şantier şi ne ajută foarte mult şi vremea, astfel încât în primăvară să finalizăm investiţia. De asemenea, pe 1 decembrie cred că vom da în folosinţă şi un angiograf foarte performant, şi sunt doar câteva în ţară cu asemenea caracteristici, şi ne aşteptăm la o veste extraordinară, undeva între 7 şi 10 decembrie a.c. pentru o categorie de bolnavi foarte defavorizaţi”, a precizat Cătălin Nechifor.
Angiograful a fost achiziţionat printr-un proiect european în baza unui parteneriat încheiat între Spitalul Judeţean Suceava şi Academia de Ştiinţe Medicale. Proiectul este unul naţional şi vizează achiziţionarea mai multor angiografe, Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava fiind printre puţinele din ţară incluse în acest proiect.
Directorul medical al Spitalului Judeţean, Tiberius Brădăţan, declara că angiograful este unul extrem de performant care permite vizualizarea circulaţiei sanguine la nivel de vas capilar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava