• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Pe 7 iulie, preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti va veni la Suceava, pentru a primi titlul de „Doctor Honoris Causa” al Universităţii „Ştefan cel Mare”. Anunţul a fost făcut de conducerea instituţiei academice. Preşedintelui Timofti îi va fi acordat titlul pentru merite deosebite în promovarea parcursului de integrare europeană a Republicii Moldova, pentru aprofundarea relaţiilor dintre Republica Moldova şi România, precum şi pentru atenţia pe care o acordă educaţiei şi formării tinerei generaţii. Decizia acordării prestigiosului titlu academic preşedintelui moldovean a fost luată de Senatul USV în anul 2013, la propunerea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică. La ceremonia din 7 iulie de la Universitatea „Ştefan cel Mare” va participa şi preşedintele României, Klaus Iohannis. Cei doi şefi de stat vor purta discuţii bilaterale, vor susţine o conferinţă de presă comună, şi vor vizita campusul USV şi unele obiective istorice din municipiul Suceava.

La Suceava va avea loc o întâlnire comună între preşedinţii României şi Moldovei, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava