Concert pascal
MOPAN Suceava

AJOFM Suceava, în parteneriat cu Asociația Institutul Bucovina, prin Centrul de Urgențe Sociale, organizează Bursa locurilor de muncă pentru refugiați, în scopul acoperirii deficitul de personal al angajatorilor, precum și a angajării refugiaților ucraineni, care  intenționează să se integreze pe piața muncii din județul nostru. Bursa este deschisă tuturor persoanelor, interesate de un loc de muncă în  zona noastră. Evenimentul va avea loc vineri, 18.08.2023, ora 10, la Roua Info Hub (zona Profi Areni), Suceava, str. Prof. Leca Morariu nr.2B, participarea fiind gratuită atât pentru angajatori cât și pentru candidați.

„Refugiații cu experiență în domeniul ospitalității și alimentației publice (ajutor bucătar, cofetar, patiser, barman, ajutor ospătar), confecționării îmbrăcămintei, curățeniei, comerț (vânzător, lucrător comercial, lucrător depozit), transporturi (conducător auto, dispecer), marketing, contabilitate, dar și necalificați oferă abilitățile și capacitatea de integrare, pentru a se angaja în perioada imediat următoare. Bariera de limbaj, cunoscutul impediment în angajarea acestui segment de șomeri, a fost depășită de un număr de 52 de refugiați, participanți la cursul de limba română”, a transmis conducerea AJOFM Suceava.

Oferta angajatorilor pentru acest eveniment cuprinde, la ora actuală, 69 locuri vacante în domeniile ospitalitate și alimentație publică, construcții, transporturi. Angajatorii interesați în recrutare, ne pot contacta la telefon 0230 523279, tasta1, sau pe pagina oficială facebook.com/ajofmsuceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava