Concert pascal
MOPAN Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că la terminalul de sosiri a Aeroportului „Ştefan cel Mare” va fi amenajată o copertină pentru a-i proteja pe pasageri. Gheorghe Flutur a spus că a solicitat conducerii aeroportului să găseascăo soluţie de urgenţă pentru a asigura un confort minim pasagerilor care sosesc în Suceava, având în vedere că spaţiul actual în care este terminalul de sosiri este mic. „Pentru început vom amenaja sala de protocol de la terminalul de sosiri pentru a asigura un spaţiu mai mare, urmând să amenajăm şi un fel de tunel de protecţie pentru cei care sosesc pe aeroport”, a explicat Flutur.

El a amintit că începând cu data de 19 august a.c., Wizz Air va începe operarea curselor pe ruta Londra – Suceava, şi retur. Gheorghe Flutur a precizat că toţi pasagerii care vor ajunge vineri seara de la Londra pe Aeroportul Ştefan cel Mare Suceava vor primi o şapcă cu îndemnul „Hai în Bucovina”.

La terminalul de sosiri a aeroportului Suceava va fi amenajată o copertină pentru a-i proteja pe pasageri, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava