MOPAN Suceava

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a transmis astăzi un mesaj sucevenilor din Diaspora, ca răspuns la solicitările acestora cu privire la dezvoltarea de noi zboruri şi destinaţii de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”. Pentru început, Gheorghe Flutur le-a adresat sucevenilor plecaţi la muncă în străinătate să vină în luna august acasă pentru a participa la marile evenimente organizate de administraţia judeţeană în cadrul proiectului Luna Diasporei. Flutur a adăugat că în urma discuţiilor cu sucevenii din Diaspora a observat că aceştia sunt foarte interesaţi de deschiderea unor noi curse către mai multe destinaţii din Europa. „Vreau să vă mulţumesc pentru că am văzut că sucevenii din Diaspora pun un interes foarte mare pe cursele de avion”, a spus şeful administraţiei judeţene. El le-a amintit acestora că începând de pe 3 august a.c. a fost inaugurată cursa aeriană Wizz Air pe ruta Suceava – Milano Bergamo, şi retur, care va avea două frecvenţe săptămânale, în zilele de miercuri şi duminică. Gheorghe Flutur a adăugat că începând cu data de 19 august 2016, compania Wizz Air va opera şi zboruri pe ruta Suceava – Londra, cu patru curse săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Flutur a mai declarat că este convins că în viitor vor fi anunţate şi alte zboruri din Suceava către destinaţii din Europa.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a adăugat că are deja discuţii cu operatorii aerieni, sublinind că din partea sucevenilor sunt solicitări mari pentru zboruri către şi de la Roma, Veneţia, Bruxelles Londra, Torino, Madrid, Barcelona, Frankfurt, Munchen, Verona, Viena, Bolonga, Valencia sau Bilbao. „Sunt doar câteva zone care ne-au solicitat zboruri în aceste direcţii. Sigur că nu depinde doar de noi. Apelul este dacă vă puteţi organiza şi voi, prietenii noştri dragi, pentru că în felul acesta şi pentru companiile de transport va fi mai uşor să organizeze zboruri spre Suceava şi dinspre Suceava. Vă aşteptăm cu drag acasă. Doamne ajută şi gândul cel bun. Ciao!”, şi-a încheiat Gheorghe Flutur mesajul către sucevenii plecaţi la muncă în străinătate.

Flutur anunţă că sucevenii din Diaspora sunt foarte interesaţi de zborurile din Suceava, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava