• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La Universitatea Națională „Yurii Fedkovici” din Cernăuți a fost inaugurată sala de tehnologii informaționale a Lectoratului de limbă română al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. Universitatea din Suceava a transmis că noua sală dispune de 12 calculatoare dotate cu programe de ultimă generație, un videoproiector și un fotocopiator. Echipamentul a fost cumpărat cu bani alocați de Guvernul României, la intervenția conducerii USV. Printre participanții la inaugurarea sălii de tehnologii informaționale au fost consulul general al României la Cernăuți, Eleonora Moldovan, consulul Aurelian-Nicolae Rugină, rectorii celor două universități, Valentin Popa și Stepan Melnychuk, și fostul rector Adrian Graur. Lectoratul de română al USV din cadrul Universității „Yurii Fedkovici” a fost deschis în noiembrie 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava