• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat astăzi că la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava mai este nevoie de cinci milioane de lei (50 de miliarde de lei vechi) pentru plata salariilor angajaților pentru pe ultimele două luni ale acestui an. La punctul de pe ordinea de zi în care a fost supus aprobării execuția bugetară la data de 30 septembrie 2016, Gheorghe Flutur a precizat că dacă la capitolul venituri acestea sunt realizate în procent de 99,11%, există o serie de probleme la capitolul de cheltuieli.
Șeful administrației județene a subliniat că o problemă importantă este cea de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, acolo unde nu sunt fonduri pentru plata salariilor la finalul acestui an. „Încă de la începutul acestui an, suma de 50 de miliarde de lei vechi nu a fost asigurată pentru plata salariilor la această instituție pentru ultimele două luni ale anului”, a explicat Gheorghe Flutur. El a precizat că pentru rezolvarea acestei probleme a făcut deja demersurile necesare la Ministerul Finanțelor Publice, astfel încât să fie alocate sumele necesare pentru ca salariații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului să-și poată primii banii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava